zondag 17 februari 2013

Braziliaans carnaval

Dag iedereen!


Gisteren heb ik Braziliaans carnaval gevierd. Het was een echt feest! Het is niet zoals wij het vieren ... De Brazilianen waren niet verkleed, maar hadden wel dezelfde tenu aan. 

Thuis begonnen we voor het feest met een aperitief ;-)


Liesbet, ik, Jana en Delfien

Jana & ikGerlinde, ik en LiesbetGerlinde, ik, Liesbet en Jana


Het feest werd geleid door optredens. De muziek was goed en er werd enorm gedanst ...
Ik heb genoten van de sfeervolle avond :)Confetti in de lucht

Liesbet, Jana, Sarina en ik
Een van de optredens
De Brazilianen in tenu

Groepsfoto
Leen, Marijke en ik


Vandaag was het alweer een regendag. Het heeft nog niet zo hard geregend als vandaag, sinds mijn aankomst. De straten staan blank en onze oprit staat voor de eerste keer onder water ...

Morgen is het terug volop werken voor de komende week aan de lessenreeks van de leerlijn die Liesbet en ik uitschrijven. Ook de bijlessen in het internaat staan terug op het programma. Het ontwikkelen van de lessen en het geven van bijles is echt leuk!


Slaap zacht ...

Tot de volgende :)!

Liefs xxx

Charlene

5 opmerkingen:

 1. Charlene, ik volg jou belevenissen op de voet. Mooie foto's en boeiende commentaar. Blijf maar genieten !! R. Vermaerken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag meneer Vermaerken

   Ik vind het leuk dat je mijn avonturen in Suriname volgt. Ik geniet zeker en vast, maar probeer natuurlijk ook een goede balans te vinden tussen mijn stage en de vrije momenten hier ...

   Vele groetjes

   Charlene

   Verwijderen
 2. Waaw! Het ziet er echt fantastisch uit! Goed dat je er veel vriendinnen hebt, waarmee je samen dit avontuur kan beleven. Geniet ervan!

  Veel liefs,
  Liesa xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey lieve meid :)

   Hoe gaat het met jou? Bedankt voor jouw bericht. Het is hier echt super ... Ik probeer van het avontuur te genieten, maar de tijd vliegt voorbij!


   Veel liefs x

   Charlene

   Verwijderen
  2. Hallo!

   Met mij gaat alles heel goed! :)
   Als jullie terug zijn moeten we zeker nog eens afspreken. Ik volg jullie berichten wel op de blog, maar dat is toch nog niet hetzelfde dan dat ik het uit jullie eigen mond hoor! ;)

   Knuffels,
   Liesa xx

   Verwijderen