zondag 3 februari 2013

De eerste dagen in Paramaribo

Dag iedereen :)

Eindelijk heb ik de tijd gevonden om mijn eerste blogbericht te posten :)

Ik ben donderdagavond 31 januari 2013 goed aangekomen in Paramaribo. Op het vliegtuig ben ik ziek geweest door de enorme turbulentie, maar al bij al viel het nog mee. Op de luchthaven werd ik opgehaald en naar het verblijf gebracht. De heenreis verliep vlot.

Ons verblijf


Vrijdagochtend 1 februari 2013 werden we goed onthaald op de VVOB. De werkplanning voor mijn stage werd na de kennismaking besproken. Het was een aangename kennismaking met mijn lokale promotor. 

Het voorbije weekend heb ik goed kunnen gebruiken om wat praktische zaken in orde te brengen en een beetje te wennen aan de omgeving vooraleer ik hier aan de slag moet. 

Zaterdag ben ik naar een fietsverhuurbedrijf geweest. Ik heb momenteel een fiets voor twee maanden gehuurd. Daarmee rijd ik onder andere naar mijn stageschool.   
Vandaag heb ik een fietstocht gemaakt door Paramaribo en heb ik ondertussen de Palmentuin bezocht. Dat is eigenlijk zoals de naam het zelf zegt een park met palmbomen. Heel gezellig om eens in te wandelen.
Morgen begint mijn stageavontuur. Spannend ...

Tot de volgende!
Liefs x Charlene 

2 opmerkingen:

 1. Lieve schat,

  ik hoop dat je jetlag nu volledig voorbij is en dat je nu ten volle kan genieten van je tijd in Suriname! Doe dat daar heel goed op jullie eerste stagedagje!

  Dikke knuffels xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi zusje

  Hier is het alweer aan het regenen. Bij jou heeft het ook al goed geregend, maar het is er wel heerlijk warm. Ik vermoed dat je momenteel aan het fietsen bent naar je stageplaats. Hopelijk verloopt alles vlot.

  Ik heb deze ochtend naar je foto's op Facebook gekeken. Echt leuk om een beeld te krijgen van de omgeving waar je verblijft. De palmentuin ziet er rustgevend en prachtig uit. Ik heb ook de waakhonden gezien die jullie verblijf bewaken! Top!

  Geniet ervan!

  Liefs

  Zus

  BeantwoordenVerwijderen