maandag 11 februari 2013

Een drukke dag

Dag iedereen!

Vandaag was het een drukke dag ... 's Ochtends had ik een afspraak op het Surinaams Pedagogisch Instituut voor mijn didactische stage. Daar hebben we overlegd hoe we de komende weken moeten werken aan de leerlijn die we moeten ontwikkelen. Nu kunnen we qua uitwerking al concreter aan de slag. Op het vlak van observeren en uittesten van het ontwikkelde materiaal krijgen we normaal volgende week informatie. 

Na de middag gingen we nog even naar het VVOB kantoor voor enkele vragen. 
Naast dit gebouw is er een peuter -en kleuterschool. De kinderen lachen en zwaaien steeds naar ons. Ze zijn heel lief en beginnen spontaan met ons te babbelen.

Vandaag wouden ze met ons op de foto ...


Na de afspraak op het SPI hebben Liesbet en ik ons voorgesteld aan het Christoforus internaat. Daar geven we vanaf morgen dagelijks een anderhalf uur huiswerkbegeleiding en bijlessen. Er zitten een tachtigtal studenten in het internaat. Het zijn studenten tussen de 14 en 21 jaar die oorspronkelijk uit het binnenland afkomstig zijn en hier de gelegenheid krijgen om VOJ en VOS onderwijs te volgen.  

Om af te sluiten heb ik nog enkele foto's hoe onze straat er nu uitziet na enkele hevige regenbuien ;-)


Tot de volgende!

Slaap zacht x

Liefs
Charlene

4 opmerkingen:

 1. Hoi zusje

  Leuk om je belevenissen hier te kunnen volgen. Je hebt al heel mooie foto's getrokken. Hopelijk stopt het met dat overvloedig regenen. Het lijkt me niet gemakkelijk om op die manier te fietsen.

  Veel liefs

  Zus

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag mijn zusje

   Ik probeer jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van mijn belevenissen hier! Vandaag was het een mooie dag dus is er alweer veel water weg:) Als er zoveel water ligt op de weg is het inderdaad niet evident om te fietsen ;)

   Dikke zoenen en liefs
   Jouw kleine zus

   Verwijderen
 2. Echt mooie en leuke foto's, Charlene!
  Het is inderdaad super dat we je avonturen hier kunnen volgen. :)

  Wateroverlast kennen ze in Suriname dus jammergenoeg ook, hopelijk lost dat probleem zich vlug op.

  Liefs
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Saratje

   Bedankt:) Ik ben blij dat je op die manier goed kan volgen ... Ik doe mijn best. Vandaag heeft de zon goed geschenen dus er is momenteel al veel minder wateroverlast.

   Liefs x
   Charlene

   Verwijderen